20210523_141402.jpg

MIJN VERHAAL

Een ontspannend momentje voor jezelf

Als klein meisje had ik de microbe al te pakken. Ik masseerde graag schouders en lakte de nagels in mooie kleuren. Ik koos dan ook voor de algemene opleiding schoonheidszorgen en ben afgestudeert in 2012. Daarna heb ik me verder gespecialiseerd als wellness consulente.


Na veel ervaring in wellnesscentra en ben ik in 2015 mijn zaak gestart in Rumbeke. Me-Time is letterlijk 'mijn tijd', zo mag je het ook ervaren. Jij staat hier centraal, voor dat stukje voor jezelf!

In 2015 behaalde ik diverse certificaten in de nagelstyling, wimperlifting en suikerontharing.


Ondertussen focus ik me enkel nog specialiteiten en kan je bij mij terecht voor wimperlifting – browlifting&henna – suikerontharing – huidverbetering & ontspannende gelaatsverzorging.

De focus ligt vooral bij natuurlijke producten. Vaak reageren we tegenwoordig vrij gevoelig of allergisch op bepaalde bestandsdelen. Ik kan ieder huidtype en huidaandoeningen behandelen zonder bijkomende irritaties.

Natuurlijke huidverbetering is de toekomst. Doeltreffende producten in combinatie met ontspannende momenten is dan ook het perfect evenwicht.


Naast beauty is er ook ruimte voor vitaliteit en welzijn. Ik heb een sterke intuïtie en pas dit vaak ook toe. Diverse relaxatietechnieken en holistische remedies kunnen toegepast en verwerkt worden tijdens klassieke verzorgingen. Zo worden bepaalde behandelingen energetisch en kan je dieper inwerken op ons welzijn die stress verminderd werken.  In 2018 behaalde ik onder andere mijn 3 gradaties in de Reiki-healing en ben dus succesvol Reiki-master. In 2019 behaalde ik alsook de volledige basis voetreflexologie.Ik kijk er alvast naar uit om uw wensen te realiseren!