top of page
12_15_22_Me-TimeRumbeke_svpphotography_074.jpg

HYDRA PEEL

Dit is een behandeling die speciaal ontworpen is om de huid een diepe reiniging te geven. 


Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging. 


Ze combineert reiniging, hydratatie, anti-aging, verheldering en antioxiderende bescherming.

  • VOOR WIE?
    Iedereen die nood heeft aan een diepe reiniging, last heeft van verstopte poriën, last heeft van acne, of die opzoek zijn naar een heldere teint

  • BEHANDELZONES
    Gelaat, hals, décolleté

Hydra Peel: Over

HOE WERKT HET?

Het opzuigen van onzuiverheden, op basis van water en microbelletjes. Deze maken een diepe reiniging mogelijk door onzuiverheden, dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren. De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed, zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet.

12_15_22_Me-TimeRumbeke_svpphotography_083.jpg
Hydra Peel: Over
12_15_22_Me-TimeRumbeke_svpphotography_080.jpg

WAT MAAKT HET ZO EFFECTIEF?

Wat deze behandeling zo efficiënt maakt is de combinatie van reiniging en het tegelijkertijd insluizen van huidverbeterende lotions. De huid wordt dus gereinigd én gevoed op basis van wat die op dat moment nodig heeft. Wilt u een heldere teint, wilt u acné verlichten of u die simpelweg nood aan een diepe reiniging? Dat kan namelijk allemaal perfect behandeld worden. We kiezen voor een gelaatsverzorging  die 100% op maat is voor u.

Hydra Peel: Over

HET RESULTAAT

Uw wandelt na deze behandeling buiten met een mooie glow en gehydrateerde huid en ze is vooral diep gezuiverd van comedonen, zwarte puntjes, overtollige talg en dode huidcellen.

Hydrapeel - €85

12_15_22_Me-TimeRumbeke_svpphotography_084.jpg
Hydra Peel: Over
bottom of page