Meikeverstraat 14, 8800 Rumbeke

0475/33.74.52

ZZACHT

Exclusief in België!

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

 

ZZACHT EN ZUIVER ZIJN

De actieve ingrediënten in dit product (probiotica) vermeerderen de goede bacteriën. Door deze verbeterde microflora wordt je huid helemaal zuiver, knapt op én blijft gezond.

Deze gezondheid laat je zZachtjes stralen.

ZZACHT VOOR JE OMGEVING

Het dagelijks gebruik resulteert in huidverbetering én zorgt voor een bevordering van het milieu. De goede bacteriën spoel jij namelijk letterlijk het milieu in.

Zo ben je zZacht voor jezelf én de natuur.

ZZACHT BRENGT GELUK

Het gebruik van zZacht is een ware beleving. Je krijgt het gevoel dat je in de wolken bent. Als je je lekker in je vel voelt en gelukkig bent, straal je dat ook uit.

Hoe zZacht wil je het hebben?

 

ONZE DIENSTEN

Wij voorzien in jouw behoeften

69750066_546852312521438_530035235325214

ALLE ACTIEVE INGREDIËNTEN ZIJN VOLLEDIG NATUURLIJK.

Er worden goede bacteriën toegevoegd aan je huid, welke zich gaan vermeerderen, waardoor de huidmicroflora gezonder wordt. De probiotische producten zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminiumsoorten en parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties van je huid.

65156563_504051426801527_885824493130770

HET IS EEN BIJZONDERE EN INNOVATIEVE FORMULE.

Naast probiotica zijn namelijk ook prebiotica toegevoegd. Een unieke combinatie. De formule is een doorbraak in huidverzorgingsland. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Wanneer een gezonde microflora bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

termen.jpg

GEBRUIKTE TERMEN

Probiotica: zijn goede bacteriën die samenwerken om het lichaam gezond te houden. Deze zijn altijd in grote getallen aanwezig bij de mens.
Prebiotica: is specifieke voeding enkel gebruikt door goede bacteriën.
Microflora: De huidflora is het geheel aan levende micro-organismen op de lichaamshuid en gezichtshuid. De menselijke huid is namelijk bedekt met een laag bacteriën. Dit noemt men het microbioom. Zonder een evenwichtig microbioom is de mens kwetsbaar voor veel kwaaltjes.